Support ons

Financiële acties

Oud Papier actie

We zijn erg blij met het feit dat de oud-papier actie van Sempre Crescendo, met een ophaalroute in de Hoonaartwijk en Nieuw-Helvoet en een groot aantal vaste adressen, één van de grootste van Hellevoetsluis is.

Elke eerste zaterdag van de maand rijdt onze ophaalkar door de Hoonaartwijk, Vogelbuurt en Moriaanseweg-west. Kijk voor de exacte data en mogelijke wijzigingen in de krant ‘Groot Hellevoet’. Bewoners uit andere wijken kunnen bellen naar Dhr. P. Huisman Tel:  06-50247058.

Ook hebben wij een container staan aan de Stormweg bij de volkstuinen, hierin kunt u uw papier achterlaten. Wij zijn u er dankbaar voor!

Vrienden van Sempre Crescendo, onze donateurs

U kunt ons financieel steunen door voor minimaal €25,00 per jaar donateur te worden.

Vanaf €50,00 per jaar ontvangt u een gratis toegangskaart voor de jaarlijkse showavond van Sempre Crescendo, waarin de gehele vereniging zich zal presenteren met klank, muziek en show.

Vanaf €100,00 per jaar ontvangt u twee gratis toegangskaarten en krijgt u twee VIP plaatsen toegewezen.

Bovendien kunt u op de hoogte worden gehouden van het wel en wee van de vereniging met het Donateursnieuws.

Oliebollendag

Aan het einde van het jaar houden we weer onze traditionele oliebollendag. Die dag kan iedereen die weer naar oliebollen snakt, oliebollen kopen op diverse plekken in Hellevoetsluis.

Door de samenwerking met bakkerij Klok zullen we ook dit jaar weer oliebollen verkopen van de allerbeste kwaliteit. Onze dank gaat daarom uit naar Bakkerij Klok aan de Smitsweg.

In verschillende wijken in Hellevoetsluis zullen onze leden bij u aanbellen, of u mischien nog interesse heeft voor de lekkernij, maar ook word op dit moment nog onderzocht of een kraampje in diverse winkelcentra en bij de markt kunnen regelen. u ziet ons binnenkort!

Advertenties clubblad en programmaboekjes

Bedrijven en instellingen kunnen een advertentie plaatsen in ons clubblad en/of programmaboekjes (t.b.v. evenementen zoals muziekfestivals, concoursen enz.). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat. Wij willen graag de volgende bedrijven bedanken die ons dit jaar hebben ondersteund: Bakkerij Klok, De hypotheekshop Hellevoetsluis.

Verder elke donatie die u zelf kunt invullen

Mocht u onze club willen steunen, kunt u ook zomaar een donatie of schenking doen. Neemt u voor de mogelijkheden contact op met ons secretariaat.
Voor meer informatie over donateur worden, advertenties of een financiele actie kunt u contact opnemen met het secretariaat.

SponsorKliks

Sponsor ons via Sponsorkliks