Op zaterdag 13 april om 20:00 uur geeft Muziekvereniging Sempre Crescendo haar jaarlijkse Showavond. Tijdens deze avond laat de vereniging zich op zijn beste zien met prachtige muziek en showmanschap.

In tegenstelling tot voorgaande edities is er dit jaar geen thema waaraan een show wordt verbonden. hierdoor is er een verrassend programma samengesteld waar de ruim 90 leden zich voor gaan inzetten. Na de pauze krijgt het programma ook een andere invulling, hierin gaan alle onderdelen nog nauwer samenwerken dan ooit.

Sempre Crescendo heeft het afgelopen jaar veel veranderingen doorgemaakt. Zo is bijvoorbeeld bijna het hele instructieteam veranderd, er een nieuwe voorzitter gekozen en een nieuwe Tambour-maƮtre voor onze show- en drumfanfare gekomen.

Voor maar 10 euro ontvangen wij u graag in Sporthal De Eendracht in Hellevoetsluis. Wilt u graag de kaartjes van te voren al bemachtigen? Dan kunt u deze op dinsdag- en donderdagavond om 20:00 uur bestellen in ons verenigingsgebouw aan de smitsweg.