Op zaterdag 21 april 2018 om 20:00 ademt Sempre Crescendo muziek op een swingende manier. Met het thema ‘Dancing With SC’ presenteert de vereniging allerlei soorten dans met prachtige muziekstukken en showmanschap.

Volgens Sempre Crescendo is dans een dankbaar muziek item wat veel verschillende stijlen en nuances kent. De avond staat daarom in het teken van dansstijlen die zowel dichtbij als ver van elkaar af liggen. Van Hiphop, disco en streetdance tot tango, folk en Latin, alles komt voorbij onder leiding van dirigent Roel van Raaij.

De dames van de twirlteams hebben hun stinkende best gedaan door zich te verdiepen in stijlen die zij voorheen nog niet kenden. Baton aan de kant en dansen maar!

Een nieuw onderdeel bij Sempre Crescendo is het Midden orkest. Een orkest tussen het startorkest en fanfareorkest. Dit orkest bereid beginnende orkestleden voor op de overstap van startorkest naar orkest en drumfanfare. Het is een mooie samenstelling van beginnende en geoefende muzikanten die deze avond hun eerste optreden hebben.

Tot slot zal ook een deel van het nieuwe repertoire van de drumfanfare worden gepresenteerd. Deze nummers zullen zowel in binnen- als buitenland worden opgevoerd, met een compleet swingende band.

De eer is aan u om deze als eerste te kunnen bewonderen!

Voor maar 10 euro ontvangen wij u graag in Sporthal De Eendracht in Hellevoetsluis.