Lidmaatschap

Lid worden

Lid worden van een vereniging houdt meer in dan alleen aanwezig zijn en studeren voor de lessen. Naast je lesgeld betaal je contributie. Lid zijn van een vereniging biedt veel voordelen. Je krijgt het instrument wat je nodig hebt (dus ook je baton) in bruikleen. Dus je hoeft geen instrument en lesmateriaal te huren of te kopen om een instrument te leren bespelen. Daarnaast leer je allerlei andere nieuwe mensen kennen, die regelmatig samen allerlei gezellige activiteiten beleven.

Financieel steuntje gemeente Hellevoetsluis

Ondanks dat we als vereniging de prijs laag houden, kunnen de kosten soms toch te hoog zijn voor het gezinsbudget. In dat geval raden we aan om te kijken of je in aanmerking komt voor een tegemoetkoming in de kosten via de fondsen van de gemeente Hellevoetsluis.

Voor meer informatie:
Kinderen
Volwassenen

Kosten

Contributie:

  • Volwassen Lid (18+): €20,50/maand
  • Jeugd Lid: €18,-/maand

Lesgeld per maand*:

  • €20,-/maand

Deelname Solo/Duo Twirl:

  • € 22,50/maand (geen leeftijdsgrens)

Je betaalt het lesgeld en de contributie per maand vooraf of per kwartaal vooraf. Er zijn twaalf betaalmaanden per jaar. Voor de eigen bijdrage van het lesgeld krijg je 40 lessen per jaar (schoolweken basisonderwijs).

Speciale gezinskorting: Wanneer meer dan 3 personen uit één gezin lid zijn van de vereniging bedraagt de contributie voor het vierde gezinslid en verder (5e, 6e enz.) € 0,- wanneer zij jonger zijn dan 18 jaar.

*Leerlingen slagwerk en Leerlingen blazers die les volgen binnen ons opleidingsplan