Afdrukken

Onze jaarlijkse showavond, mis het niet!

Zaterdag 25 april bent u van harte welkom bij de jaarlijkse grote show van muziekvereniging Sempre Crescendo. In sporthal de Eendraght belooft het weer een fantastische avond te worden, met als thema ‘water’. Zonder water geen leven, zonder leven geen mensen, en zonder mensen geen muziek. Daarom loopt water als rode draad, of beter, als blauwe draad door het programma.

Water als vloeistof, als regen, als zoet of zout water, water in vaste vorm zoals sneeuw, hagel en ijs, of waterdamp, zoals in mist, in wolken, in de lucht. Maar wij houden het gelukkig droog en de enige relatie met water is, dat elk nummer dat in het programma zit, wel iets met een of andere vorm van water te maken heeft, in de titel, in de uitbeelding van de muziek of in het thema.

Wat kunt u ongeveer verwachten: Zoals ieder jaar optredens van de drumband, het fanfareorkest (o.l.v. onze nieuwe dirigent Roel van Raaij), het opleidingsorkest en de majorettes. De drumfanfare is uitgebreid met een flink aantal nieuwe leden en zal in de nieuwe samenstelling een demonstratie geven. De ervaren leden hebben de ‘jonkies’ onder hun hoede genomen en trainen samen om de basisexercitie en het tegelijk te spelen aan te leren. Ook ziet u het eerste optreden van de steelband Get Rhythm onder de vlag van Sempre Crescendo.

Afwisselende muziek uit verschillende stijlen, onderdelen die apart maar ook samen nummers uitvoeren, wat nog meer show, plezier en muziek oplevert… Kom kijken en ervaar het enthousiasme en talent van uw plaatsgenoten! De show is avondvullend en zeker geschikt voor jong en oud. Er is een pauze met gelegenheid tot wat drinken en het kopen van lootjes voor de tombola met leuke prijsjes, waarmee u ons financieel kunt steunen. Reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , kaarten kosten 10€ en zijn ook aan de kassa verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Locatie: sporthal de Eendraght, Sportlaan 1 te Hellevoetsluis. De zaal opent om 19.30 uur met een voorprogramma door het opleidingsorkest, aanvang show 20.00 uur. Graag tot dan!

Oud Papier

Vragen over het ophalen/wegbrengen van uw oud papier? Neem dan contact op met onze coördinator Piet Huisman, tel. 0181-313079 (voor 20:00 uur). Klik hier voor meer informatie.

Weblinks