Afdrukken

Muzikaal feestje tijdens afsluiting Music Kids

  

Dinsdag 17 maart was de afsluiting van de nieuwe projecten ‘de Muziekklas’ en ‘Music Kids’. In november 2014 hebben alle basisscholen in Hellevoetsluis de aanbieding gekregen om een uur lang muziekles te krijgen in het verenigingsgebouw. Maar liefst ruim 200 basisschoolleerlingen van groep 3 t/m 6 van verschillende scholen hebben een workshop blaasinstrumenten en een workshop slagwerk gevolgd. Alle leerlingen hebben de aanbieding gekregen om voor € 20, 10 kennismakingslessen muziek te volgen en 11 leerlingen hebben zich ingeschreven. Sinds januari hebben zij iedere dinsdag, gedurende 45 minuten, allerlei dingen over muziek op spelenderwijs ontdekt. Afgelopen dinsdag was de feestelijke afsluiting tijdens de repetitie van de drumfanfare en het orkest. Als een echte maestro mochten de ‘Music Kids’ het orkest dirigeren.

Binnenkort start er een nieuwe ronde van de ‘Muziekklas’ en daarop aansluitend een nieuwe groep ‘Music Kids’. Wilt u meer informatie over deze 2 projecten of over de opleidingen? Dan kunt u contact opnemen met het secretariaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

En wist u dat… op zaterdag 25 april de jaarlijkse grote showavond van Sempre Crescendo is? Een prachtige gelegenheid om onze jeugd aan het werk te zien, en een goede indruk te krijgen van de vereniging die barst van het talent en van gezelligheid! Iedereen is welkom, zet ‘m vast in uw agenda en houd de krant en deze site in de gaten voor meer informatie.

Oud Papier

Vragen over het ophalen/wegbrengen van uw oud papier? Neem dan contact op met onze coördinator Piet Huisman, tel. 0181-313079 (voor 20:00 uur). Klik hier voor meer informatie.

Weblinks