Afdrukken

Valentijnsconcert op 14 februari

Op Valentijnsdag geeft Sempre Crescendo een romantisch kort concert en iedereen is van harte welkom om dit bij te wonen. Onder leiding van onze nieuwe dirigent Roel van Raaij zijn mooie en toepasselijke stukken ingestudeerd, zoals Mood Romantic, A Wonderful World en een stuk van Eric Clapton met onder meer het prachtige Tears in Heaven.

Deze keer treedt het fanfare-orkest op in het eigen oefenlokaal in gebouw de Kern, waardoor u als luisteraar heel dicht bij het orkest zit, en er direct contact is tussen orkest en publiek. Een intieme setting dus die past bij het thema. Doordat het om een kort sfeerconcert gaat is er geen pauze; na afloop kunt u gezellig een drankje nemen in ons mooie en voordelige muziekcafé.

De entree is slechts 2 euro, voor alle leeftijden, kaartjes verkrijgbaar aan de kassa of alvast te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Aanvang concert 20.00 uur. U vindt ons aan de Smitsweg 72a te Hellevoetsluis, tegenover de Kerk aan de Ring en naast bakker Klok.

Graag tot ziens!

Oud Papier

Vragen over het ophalen/wegbrengen van uw oud papier? Neem dan contact op met onze coördinator Piet Huisman, tel. 0181-313079 (voor 20:00 uur). Klik hier voor meer informatie.

Weblinks