Afdrukken

Jubilarissen gehuldigd

Afgelopen weekend was er ook bij onze muziekvereniging een nieuwjaarsreceptie. Onder het genot van een hapje en een drankje werden de goede wensen uitgewisseld. Voorzitter Peter den Tuinder liet in woord en beeld het afgelopen jaar passeren en blikte vooruit op het nieuwe jaar en de verdere toekomstplannen. Daarna werden er een flink aantal jubilarissen in het zonnetje gezet: Dion Groeneweg, Peter van Hulst en Julia Schilder, van geheel rechts naar links op de foto, zijn 5 jaar lid van Sempre Crescendo (en spelen respectievelijk snaredrum en drum, bariton en sopraansaxofoon).
                
Wim Boone (links) en Arma Schoordijk (daarnaast) zijn beide 25 jaar lid van onze vereniging. Arma speelt altsaxofoon, is voorvrouw van onze boerenkapel de Helletrotters en duizendpoot binnen de vereniging. Wim speelt slagwerk bij de Helletrotters, volgde zijn vader op in verschillende taken binnen de club en staat altijd voor ons klaar. Speelde voorheen ook in het orkest, wie weet… Zij kregen naast de oorkonde ook een speldje van de Zuid Hollandse Bond van Muziekverenigingen (voorheen KNFM).

Oud Papier

Vragen over het ophalen/wegbrengen van uw oud papier? Neem dan contact op met onze coördinator Piet Huisman, tel. 0181-313079 (voor 20:00 uur). Klik hier voor meer informatie.

Weblinks