Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oogstdag Tinte

augustus 20 @ 10:00 - 10:30

De Oogstdag in Tinte wordt om 10:00u geopend door burgemeester De Jong van Westvoorne, met aansluitend een optreden van muziekkorps Sempre Crescendo uit Hellevoetsluis. 

Daarop volgt een dag voor jong en oud met o.a. muziek, demonstraties van de graanoogst, een kinderweide met enorme draaimolen, een Boerenmarkt met streekproducten, een bedrijvenbeurs, een trekkertrek met oude tractoren en natuurlijk een optreden van de Klompendansers! De Klompendansers, een groep enthousiastelingen in alle leeftijden uit de omtrek van Tinte, is al vanaf april aan het oefenen onder leiding van danslerares Jolanda van der Linden. Eerst werd er ‘droog’ geoefend op normaal schoeisel, later werd er geoefend op klompen om de voeten te laten wennen aan het nostalgische schoeisel. Inmiddels is er een prachtige dans ingestuurd en volgt deze week nog de generale repetitie voordat er kan worden gevlamd op de Oogstdag!

Voor tijden kijk op de facebook van de Oogstdag. De dag wordt georganiseerd door de Plattelandsjongeren Voorne, de toegang en het parkeren is gratis. Ingang is aan de Konneweg in Tinte, 10:00u tot 17:00u. Kijk op de facebook Oogstdag Tinte voor meer informatie.

Om ongeveer 11:30u zullen de Helletrotters nog een half uurtje muziek maken op het terrein.

Gegevens

Datum:
augustus 20
Tijd:
10:00 - 10:30
Evenement Tags:

Locatie

Kerkhoekweg Tinte
Kerkhoekweg 2
Oostvoorne, Zuid-Holland 3234 KE
+ Google Maps